Čoko mousse

Mousse (pěna) z hořké, mléčné a bílé čokolády v polevě z hořké čokolády s griliášem.

Mango mousse

Mousse (pěna) z mangového a marakujového pyré a vanilky, s mango-marakujovým compoté a moussem z bílé čokolády uvnitř, to celé v mangovém glazé, na sablé sušence s mletými mandlemi.

Meruňka

Meruňkové crémeux s meruňkovým compoté uvnitř, to celé v meruňkovém glazé, zdobené ringem z kozího sýra a smetany s marakujovým kroužkem nahoře. Dané na bezlepkové sablé sušence. 

Rybízák

Mousse a vklad z černého rybízu s brownie korpusem taktéž pečeném s černým rybízem, máčený v čokoládové polevě, zdobený spirálou z černého rybízu.

Slaný karamel

Mousse z karamelové čokolády s křupavým vkladem se solí, máčené v karamelové polevě s griliášem, dané na sablé sušence, zdobené karamelovou ganache a zlatem

Špička řez

okoládový bezlepkový korpus potřený rumovým sirupem s vrstvami ganache z hořké čokolády, cukrářského krému á la vaječňák a moussez čokolády Fleur de Cao (70 %). Zdobené čokoládou a kakaovým želé.

Velvet srdce

Mousse (pěna) z  třešňového pyré, s vanilkovým vkladem, to celé stříkané červeným velvetem (červené kakaové máslo), zdobené malinovým gelem, servírované na malinovém biscuitu. 

Croustillant

Mandlový korpus, crunchy vrstva, čoko mousse z tmavé čokolády. Lze i ve variantě slaný karamel.

Vanilberry

Vanilková pěna z rostlinné smetany s malinovým vkladem v kokosovém crumblu.

Sunny

Marakuja mousse  s  vkladem v kombinaci yuzu, banán, crunchy, mandlovo-čokoládový korpus. Zdobený čoko mousse z hořké čoko v čoko glazé a sponge.

Summer Breeze

Yuzu mousse s jahodovo – bazalkovým compoté, praskajícími kuličkami  a bazalkovým korpusem. Zdobené bílým velvetem, kokosovou ganache a jahodovým želé. 

Zen Passion

Matcha mousse s vkladem z yuzu, manga a marakuji. Doplněný o pistáciový korpus a čokoládovou ozdobu. 

Choux

Dezert z odpalovaného těsta, plněný crémeux, ovocným gelem, zdobený šlehanou ganache. (různé varianty)

Pumpkin

Dýňový korpus, dýňové compoté, crémeux z vlašského ořechu, mandarinkový mousse.

Nostalgie

Vlastní cukrářské piškoty, krém ze zakysané smetany a mátového cukru, ovocný vklad, zdobené čerstvým ovocem a čokoládovým ringem

Vánoční poleno

Perníkový korpus, makové crémeux, povidla, yuzu šlehaná ganache, čokoládová kůra.